|
|
| Avtor | Sporočilo |
|---|
Lara.* Administrator

Število prispevkov: 161 Join date: 01/06/2009 Age: 17
 | Naslov sporočila: Sporočila na Facebooku Čet Sep 10, 2009 8:48 pm | |
| Sem lepite vsa sporočila, ki jih Maite pusti na Facebooku (originalna in prevedena). |
|
 | |
Lara.* Administrator

| Naslov sporočila: Re: Sporočila na Facebooku Pon Sep 14, 2009 7:13 pm | |
| 14.9., Facebook:
Chicos!!!! les tengo una noticia, este 28 de noviembre estaré en el 1er Concurso Internacional de Covers de RBD en Sao Paulo, Brasil, donde seré juez y premieré a los chicos ganadores. Participen y podrán ganar un meet and greet exclusivo conmigo.
Otroci!!!! imam eno novico za vas, 28. novembra bom na Prvem internacionalnem tekmovanju Covers od RBD v Sao Paulu, Brazilija, kjer bom sodnica in bom določila zmagovalce. Sodelujte in lahko boste dobili ekskluzivni meet&greet z menoj. |
|
 | |
Lara.* Administrator

| Naslov sporočila: Re: Sporočila na Facebooku Sre Sep 16, 2009 4:07 pm | |
| 15.9.:
Feliz de poder ir a Brasil en noviembre!!!! Les mando un beso!!!
Srečna sem, da grem novembra v Brazilijo!!!! Pošiljam vam poljub!!! |
|
 | |
Lara.* Administrator

| Naslov sporočila: Re: Sporočila na Facebooku Sre Sep 16, 2009 8:53 pm | |
| 16.9.:
Descansando y mandándoles un gran beso a todos!!!!
Počivam in vam vsem pošiljam velik poljub!!!! |
|
 | |
Lara.* Administrator

| Naslov sporočila: Re: Sporočila na Facebooku Pon Sep 21, 2009 6:30 pm | |
| 21.9.:
Entrando de rápido a dejarles un mensajito a todos, les mando un beso!!!
Na hitro vam vsem puščam sporočilce, pošiljam vam en poljub!!! |
|
 | |
Lara.* Administrator

| Naslov sporočila: Re: Sporočila na Facebooku Tor Sep 22, 2009 7:45 pm | |
| 22.9.:
Hoy tengo varias escenas en foro!!! les mando un beso
Danes imam nekaj scen!!! pošiljam vam poljub |
|
 | |
*ardilla* Moderator

Število prispevkov: 160 Join date: 21/09/2009 Age: 17 Kraj: Škofljica
 | Naslov sporočila: Re: Sporočila na Facebooku Čet Sep 24, 2009 6:58 pm | |
| 24.9.:
Hola chicos les mando un gran beso!!!! no se olviden de visitar la página y se pueden seguir agregando a facebook a través del grupo oficial.
----------------
Živjo otroci pošiljam vam en velik poljub!!!! Ne pozabite obiskati strani (www.maite.com.mx) in lahko še naprej na facebooku dodajate uradne skupine.
Upam da sm use prou prevedla, če ne popraute. |
|
 | |
Lara.* Administrator

| Naslov sporočila: Re: Sporočila na Facebooku Pet Sep 25, 2009 3:17 pm | |
| Sporočilo za vse člane skupine FANS OFICIAL DE MAITE PERRONI: (25.9.)
Hola chicos quiero mandarles un saludos, espero que estén bien, me estoy dando un rato para mandarles un saludos y quiero que sepan que estoy muy agradecida con todos ustedes por el apoyo a mi página y al facebook y al twitter. A todos los que participaron para el meet&greet y no ganaron espero que nos podamos ver pronto y a los que tuvieron la suerte de ganar muchas felicidades y ya nos verémos el 28 de noviembre en Sao Paulo. Les mando muchos besos y no se olviden de visitar www.maite.com.mx muchas gracias y muchos besos!!!
Zdravo otroci, želim vam poslati pozdrav, upam, da ste dobro, vzela sem si nekaj časa, da vas pozdravim in želim si, da veste, da sem zelo hvaležna vsem vam za podporo moje strani, facebooka in twitterja. Vsi, ki ste sodelovali za meet&greet in niste zmagali, upam, da se bomo lahko kmalu videli in tistim, ki so imeli srečo, da so zmagali, čestitke in se bomo videli 28. novembra v Sao Paulu. Pošiljam vam veliko poljubov in ne pozabite obiskati www.maite.com.mx najlepša hvala za vse in veliko poljubčkov!!! |
|
 | |
Lara.* Administrator

| Naslov sporočila: Re: Sporočila na Facebooku Pon Sep 28, 2009 6:20 pm | |
| 28.9.:
Ya lista para empezar la semana, mucho trabajo y esperando ir a Sao Paulo!!!! les mando muchos besos!!!
Že pripravljena na začetek tedna, veliko dela in čakanja, da grem v Sao Paulo!!!! pošiljam vam veliko poljubov!!! |
|
 | |
nussa^ Administrator

Število prispevkov: 178 Join date: 02/06/2009 Age: 18 Kraj: Mb ;*
 | Naslov sporočila: Re: Sporočila na Facebooku Sre Sep 30, 2009 6:58 pm | |
| 30.9.:
Hola, les mando muchos besos a todos!!! gracias por su apoyo y por visitar mis páginas. Zdravo, vsem pošiljam vam veliko poljubov!!! hvala za vašo podporo in da obiskujete moje strani. _________________ Mi angelito mas bonito del mundo ;* |
|
 | |
Lara.* Administrator

| Naslov sporočila: Re: Sporočila na Facebooku Pon Okt 05, 2009 7:16 pm | |
| 5.10.:
A todos lo fans de rbd los quiero felicitar por nuestro 5 aniversario porque aunque ya no estemos juntos siempre he dicho que no dejaremos de ser rbd's asi que gracias por todo y a disfrutar la vida que solo hay una los quiero!!!!!!!!! gracias por sus comentarios de la novela y del cap 80 espero les haya gustado
Vsem fanom rbd, želim vam čestitati za našo 5. obletnico, ker čeprav nismo več skupaj sem povedala, da ne bomo nehali biti rbd's tako da hvala za vse in uživati moramo življenje, ker je samo eno rada vas imam!!!!!!!!! hvala za vaše komentarje telenovele in upam, da vam je bil 80. del všeč |
|
 | |
Lara.* Administrator

| Naslov sporočila: Re: Sporočila na Facebooku Tor Okt 06, 2009 5:07 pm | |
| 6.10., Facebook:
HOLA CHICOS!!!! Los invito a que voten y me apoyen en los Premios People en Español http://www.peopleenespanol.com/pespanol/redcarpet/0,30694,1917007,00.html me pueden encontrar en la categoría de espectáculos y en moda. Mil gracias les mando un beso
ZDRAVO FANTJE/PUNCE!!!! Vabim vas, da glasujete zame in me podpirate na Premios People en Español http://www.peopleenespanol.com/pespanol/redcarpet/0,30694,1917007,00.html najdete me v kategoriji spektakli in pri modi. Najlepša vam hvala, pošiljam vam poljub |
|
 | |
Lara.* Administrator

| Naslov sporočila: Re: Sporočila na Facebooku Sre Okt 14, 2009 4:35 pm | |
| 13.10.:
Les mando un beso desde Chiapas, grabando y grabando. Los quiero!!!
Pošiljam vam poljub iz Chiapasa, snemam in snemam. Rada vas imam!!! |
|
 | |
*ardilla* Moderator

| Naslov sporočila: Re: Sporočila na Facebooku Sre Okt 14, 2009 10:44 pm | |
| 13.10.:
Živjoooooo!!!! :D
Holaaaaaaa!!!! :D |
|
 | |
*ardilla* Moderator

| Naslov sporočila: Re: Sporočila na Facebooku Pet Okt 16, 2009 4:56 pm | |
| 16.10.: Tole je poslala na zasebna sporočila :P .
Vsem pošiljam poljub to noč, nisem se vam še naveličala zahvaljevati za vašo podporo, vašo nežnost in vse, kar počnete zame. Vem, da vam bi bilo všeč. če bi odgovarjala vsakemu, ampak včasih je zapleteno, zaradi dela in drugega, ampak želim da veste, da je moja ljubezen dovas velika in ima posebno mesto v mojem srcu. Rada vas imam!!! Hvala ker ste tukaj zame. Želim vam sladke sanje, sanje in uživajte ta konec tedna. Bye bye!!!
A todos les mando un beso esta noche, no me canso de darles las gracias por su apoyo, su cariño y todo lo que están al pendiente de mi. Sé que les gustaría que pudiera contestarles a cada uno pero a veces es complicado por trabajo o demás pero quiero que sepan que mi cariño por ustedes es grande y tienen un lugar especial en mi corazón. Los quiero!!! gracias por estar ahí para mi. Les deseo dulces sueños, sueñen, rían y disfruten del fin de semana. bye bye!!! |
|
 | |
|